Bondsvoorzitter vergelijkt en uit zware kritiek: "Met Wilmots was het altijd boel, hij respecteerde de bondsmensen niet"

Bondsvoorzitter vergelijkt en uit zware kritiek: "Met Wilmots was het altijd boel, hij respecteerde de bondsmensen niet"
Foto: © photonews

Gerard Linard staat voor het enige WK dat hij als bondsvoorzitter zal meemaken. Onder zijn bewind werd Roberto Martinez aangesteld en kreeg de Spanjaard ook een contractverlenging. Hij heeft hem hoog zitten, in tegenstelling tot wat hij denkt van Marc Wilmots.

Martinez is de man waarmee gepraat kan worden, aldus Linard. "Ik kan alleen vergelijken met Wilmots. Die kwam veel minder op de voetbalbond. En als hij kwam, was het boel", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

De lijst gaat door... "Wilmots had zelfs kritiek op de prijs van onze tickets. Hij respecteerde het werk van de bondsmensen niet. Philippe Collin zei dat Wilmots steeds meer dacht dat hij God was. Dat vond ik ook. Hij nam posities tegen de bond in, dat is toch niet normaal? Martinez is hier elke dag. Hij neemt deel, discussieert over voetbal. Hij is volgens mij tactisch ook beter geschoold dan Wilmots."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties