Zijn we té afhankelijk van Eden Hazard? De sterspeler reageert zélf

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moskou
| 0 reacties
Zijn we té afhankelijk van Eden Hazard? De sterspeler reageert zélf
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Eden Hazard staat aan het roer van deze Rode Duivels. Niet alleen als kapitein, maar ook op het veld hangt veel af van hem. Zelfs Kevin De Bruyne heeft liever dat de aandacht naar de dribbelkont gaat, maar wat denkt hij daar zelf over?

"Ik zei het al na Egypte en Costa Rica, volgens mij is er echt geen Eden Hazard-afhankelijkheid", aldus Hazard aan de verzamelde pers. "Er zijn 23 spelers in deze kern en er zijn er meerdere die het verschil kunnen maken. Dries, ik, Romelu met zijn goals en Kevin met zijn passen. Ook Axel is heel belangrijk voor dit team. Er is niet één speler die erbovenuit steekt."

Hazard doet zijn ploegmaats graag eer aan, maar weet ook wat hij aan de sterren rondom hem heeft. Zeker als kapitein. "Ik wil als kapitein het voorbeeld geven en wil zoveel mogelijk bijdragen. Er zullen dagen zijn dat ik meer beslissend ben dan anderen, maar vooral het team is belangrijk."

Ik weet dat ik in vorm ben, maar het was de eerste match, dat loopt wel los

-Eden Hazard

Hij was uitstekend in de voorbereiding, maar tegen Panama was het net iets minder. "Persoonlijk was het iets minder goed, maar ik was toch betrokken in de drie doelpunten. Ik weet dat ik in vorm ben, maar het veld en het klimaat was niet ideaal voor mijn speelstijl. Het blijft de eerste match, dat loopt wel los."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties