Wie helpt weer helemaal genezen Toby Alderweireld? Rode Duivel zoekt meisje dat speciaal verzoekje had voor hem

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Wie helpt weer helemaal genezen Toby Alderweireld? Rode Duivel zoekt meisje dat speciaal verzoekje had voor hem
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Toby Alderweireld moest zondag ziek verstek geven voor de nu al historische huldiging in Brussel, maar twee dagen later is hij weer helemaal de oude. En dus is de verdediger van Tottenham Hotspur ook weer actief op Twitter.

En onze 29-jarige Rode Duivel heeft zowaar uw hulp nodig. Alderweireld kreeg namelijk een wel heel speciaal verzoekje van een vrouwelijke fan. Die wil namelijk zijn handtekening laten vereeuwigen op haar lichaam. Pardon? Jazeker! En Mega Toby wil de jongedame die tuk is op een tatoeage op haar wenken bedienen, maar schakelt dus wel de hulp in van Twitter om het zaakje geregeld te krijgen. 

Onze centrale verdediger kwam vandaag trouwens ook nog met een update over zijn gezondheid: "Ik voel mij op dit moment al een pak beter. Ik zou langs deze weg dan ook graag alles fans willen bedanken voor hun steun! Het is echt doodzonde dat ik er zondag niet bij kon zijn in Brussel, maar ik hoop jullie binnen twee jaar allemaal te zien!" Vieren we dan een Europese titel, Toby? Laat maar komen!  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties