Yves Vanderhaeghe laat zich uit over de komst van Odjidja en wil graag nog op deze plek versterking

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Leuven
| 0 reacties
Yves Vanderhaeghe laat zich uit over de komst van Odjidja en wil graag nog op deze plek versterking
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent boekte zaterdagavond een eenvoudige 0-2 overwinning op het veld van OHL. Na de match sprak Yves Vanderhaeghe in Leuven over de komst van middenvelder Vadis Odjidja en het vertrek van Peter Olayinka.

Met Odjidja heeft AA Gent een mooie transfer beet. Vanderhaeghe is verheugd met de komst van de middenvelder. "Die jongen heeft toch al een en ander meegemaakt", aldus de Gent-coach. "Hij heeft ervaring en is bovendien Belg én van de streek. We zullen wel wat moeten afwachten hoe ver Vadis staat. Maar vandaag heeft hij al getraind met de groep spelers die vandaag niet gespeeld heeft."

Een ander nieuwtje op zaterdag was dat Peter Olayinka definitief naar Slavia Praag vertrekt. "Voor Olayinka gearriveerd was, was hij eigenlijk al weg. We wisten dat Slavia Praag al lang aan zijn mouw trok. Al heeft hij zich altijd als een voorbeeldprof gedragen door altijd met veel zin op het veld te staan."

Extra verdediger

Het huiswerk van de Buffalo's is zeker nog niet af. Vanderhaeghe hoopt nog op een extra verdediger. "Achteraan mag er zeker nog iets gebeuren. Op de flank of centraal. Iemand zoals Dylan Bronn, dat was een godsgeschenk. Die kan als centrale verdediger en rechtsback uit de voeten", aldus Vanderhaeghe. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties