Anderlecht rekent op vertrek van sterkhouder, maar de grote vraag is wie het risico wil nemen

Anderlecht rekent op vertrek van sterkhouder, maar de grote vraag is wie het risico wil nemen
Foto: © photonews

Eigenlijk aast hij al meer dan een jaar op een transfer, maar Kara Mbodji zit nog steeds bij Anderlecht door verschillende omstandigheden. Deze zomer wil hij graag zijn droomtransfer maken, maar de belangstelling is maar lauw.

In Turkije zouden ze hem graag hebben. Topclubs Galatasaray, Fenerbahçe en Besiktas gooiden al een lijntje uit, maar Kara heeft zijn droom op de Premier League niet opgegeven. Maar of dat realistisch is, weten we niet meteen. De knie die hem nu toch al een hele tijd parten speelt - en waar hij aan geopereerd werd - zorgt voor twijfels.

Want intrinsiek heeft hij uiteraard de capaciteiten om mee te kunnen in de Premier League. Groot, sterk, niet op zijn mondje gevallen, leiderscapaciteiten, voetballend vermogen... De Senegalees zou er passen, maar dat hij op het WK geen minuut speelde en dat het een weerkerend probleem is, zorgt ervoor dat de belangstelling bijzonder lauw is.

Een verlengd verblijf bij Anderlecht hoorde niet tot de plannen, al zegt hij zelf daar geen problemen mee te hebben. Paars-wit wil echter heel snel duidelijkheid, want indien ze hem verkocht krijgen, moeten ze zelf nog een verdediger aantrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties