Valencia heeft zijn start gemist, Batshuayi toch maar beter meer dan een invalbeurt geven?

Yannick Lambrecht
| 1 reacties

Michy Batshuayi blijft zoeken naar zijn eerste doelpunt in Spanje. Het is natuurlijk wel een stuk moeilijker als hij geen basisplaats krijgt en dat heeft Valencia al zuur opgebroken, want 2 op 9 is geen succes voor een subtopper.

Op bezoek bij het kleine Levante moest Valencia zich zelfs twee keer herstellen van een achterstand. Roger mikte tweemaal raak voor de thuisploeg, Cheryshev en Parejo deden dat voor de bezoekers.

Pas in de 68ste minuut, toen het dus al 2-2 stond, mocht Batshuayi invallen. Levante viel minuten later nog met tien en toch slaagden zijn ploegmaats er zelfs dan niet in om de Belg te bereiken. Tegenwoordig is hij pas derde keuze achter Rodrigo en Gameiro, maar na drie korte invalbeurten en evenveel matchen zonder winst is het misschien toch eens tijd om hem te laten starten.

Voor de Buffalo's: Moses Simon - ex-Gent en nu Levante - stond niet op het wedstrijdblad door een dijblessure.

02/09/2018 12:00Levante - Valencia CF2-2
02/09/2018 16:15Alaves - Espanyol Barcelona2-1
02/09/2018 18:30Barcelona - Huesca8-2
02/09/2018 20:45Real Betis - Sevilla1-0