Schotland wordt speciaal voor Martinez, maar hij schoffeerde nú al de Schotse pers: "Zullen wat Haggis eten om het goed te maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Schotland wordt speciaal voor Martinez, maar hij schoffeerde nú al de Schotse pers: "Zullen wat Haggis eten om het goed te maken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Roberto Martinez wordt de partij tegen Schotland een speciale aangelegenheid. Onze nationale bondscoach speelde er één seizoen en ontmoette er zijn vrouw.

"Ik heb een goeie tijd gehad in Schotland", aldus Martinez. "Ik tekende er het beste contract uit mijn carrière en leerde er mijn vrouw kennen." Martinez speelde één seizoen bij Motherwel in 2001-2002. Nadien werd zijn contract ontbonden gezien de club failliet ging.

"Het zal mooi zijn om terug te keren, maar ik denk dat mijn schoonfamilie misschien gaat liegen als ik vraag voor wie ze supporteren." De Schotse pers is alvast niet opgezet dat de Belgen maar op de dag van de match naar Schotland afreizen. Dat vind Martinez geen punt.

We reizen van Schotland naar IJsland

"Dat de Schotten niet blij zijn dat we maar op vrijdag reizen? We blijven daar nog drie dagen na de match en kunnen misschien nog wat Haggis eten om het goed te maken. We willen de afstand minimaliseren en gaan reizen van Schotland naar IJsland, dus kunnen ze ons daarna spreken in plaats van voor de match."

Maar wat verwacht hij van het Schotse team? "McLeish z'n teams zijn altijd heel georganiseerd. Ze gaan sterk zijn op inworpen en andere stilstaande fases. Ook IJsland zal dat zijn. Het is belangrijk dat we een heel competitieve match zullen krijgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties