Nederlandse voormalige wereldvedette neemt Derksen en Van der Gijp op de korrel: "René slikt regelmatig een pilletje"

Nederlandse voormalige wereldvedette neemt Derksen en Van der Gijp op de korrel: "René slikt regelmatig een pilletje"
Foto: © photonews

Pierre van Hooijdonk, gewezen topspits, is tegenwoordig werkzaam als analist voor het Nederlandse tv-programma Voetbal Inside. De concurrent, Veronica Inside, bekijkt hij maar sporadisch. Hij vindt het programma er soms echt wel over gaan.

Het is geen jaloezie, wil Van Hooijdonk benadrukken in een groot interview met het mannenblad Playboy. "Vooropgesteld dat ik weleens naar hun uitzendingen kijk en dat met een glimlach doe, ben ik blij dat ik bij Studio Voetbal zit", zegt de ex-speler van Feyenoord.

"Daar wordt op een inhoudelijke en serieuze manier over voetbal gepraat. Ik hou heus wel van grappen en grollen op zijn tijd, maar voetbal moet wel de boventoon voeren in de uitzending."

René slaat soms zo door

"Verder stoort het mij dat Derksen en Van der Gijp mensen graag flink belachelijk maken zodra ze het ergens niet mee eens zijn. Iets meer respect zou wel op zijn plaats zijn. Bij Studio Voetbal leveren we soms ook harde kritiek, maar dat gaat er dan wel genuanceerd en gefundeerd aan toe."

Hij heeft niets tegen de twee presentators, maar... "René slaat alleen soms zo door, ik heb het idee dat hij regelmatig een pilletje voor de uitzending slikt. En dan deugt ineens niemand meer in de voetbalwereld, met uitzondering van hijzelf en zijn makkers daar aan tafel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties