Vanderhaeghe richt belangrijke vraag aan het Gentse bestuur en snapt 'perceptie' van Dury

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties
Vanderhaeghe richt belangrijke vraag aan het Gentse bestuur en snapt 'perceptie' van Dury
Foto: © photonews

Een interne vergadering tussen coach en bestuur is wekelijkse kost in Gent, maar de laatste tijd zullen die toch stroef verlopen. Yves Vanderhaeghe onthult nu één en ander over zo'n gesprek. "Ik heb eens de vraag gesteld: 'Jullie twijfelen aan mij - wat is het probleem?'"

Het antwoord op die vraag? "Dat was niet negatief", zegt Vanderhaeghe in Het Laatste Nieuws. "'t Is gewoon... veel clubs zouden content zijn met nu al 14 punten na zo'n mercato. Waarom moest ik zo nodig na twee speeldagen al op de korrel worden genomen? Elke ploeg gaat eens door een dipje. Bij mij wordt dat steeds uitvergroot."

Ik kan iedereen geruststellen: we gaan play-off 1 halen (maar spreek niet over de titel) - Yves Vanderhaeghe

Vanderhaeghe verwijst daarbij naar een collega in nood. "Hoe noemt Francky Dury dat? 'Perceptie'. Wel, de perceptie van Yves Vanderhaeghe is dat telkens het negatieve wordt benadrukt. Ik kan iedereen geruststellen: we gaan play-off 1 halen. En dat zoiets gebeurt met vallen en opstaan hoort erbij."

Gent staat nog altijd in de top 6 en blijft zeker in de running, maar over een titel wil de coach al een tijdje zelfs niet meer spreken. "Concurreren met die twee bovenaan? Komaan, zeg", wuifde hij het weg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties