Manchester United weet zonder Lukaku pas op de valreep nieuw puntenverlies te vermijden

Diederik Geypen

AFC Bournemouth en Manchester United openden speeldag 11 in de Premier League. Voor de troepen van José Mourinho leek het lange tijd opnieuw geen prettige namiddag te worden.

United, zonder Belgen aan de bak, kwam al na 11 minuten op achterstand. Wilson zette de thuisploeg op aangeven van Stanlislas op voorsprong.

Even voorbij het halfuur herstelden The Mancunians het evenwicht. Martial rondde een aanval via Sanchez af. Voor de Fransman was het al zijn vijfde doelpunt in vier Premier League-duels.

Het zesde puntenverlies voor United leek in de maak, want de 1-1 bleef lange tijd op het scorebord staan. Pas in minuut 92 maakte Rashford er 1-2 van.