Bolat voelt zich goed bij Antwerp, maar... "Een terugkeer naar Standard kan ik nooit uitsluiten"

Bolat voelt zich goed bij Antwerp, maar... "Een terugkeer naar Standard kan ik nooit uitsluiten"
Foto: © photonews

Sinan Bolat is klaar voor de topper tegen Standard. Een terugkeer naar de club waar hij mooie tijden kende. En ook een club die voor altijd in zijn hart zal zitten.

Zondag staat hij terug op Sclessin. "Ik ben altijd blij om terug te keren. Om de fans te zien en in zo'n sfeer te voetballen. Samen met die van Antwerp zijn het de beste supporters van het land", zegt hij in L'Avenir. "Je kan je niet voorstellen hoe het is om in zo'n sfeer te voetballen. Ze duwen je vooruit, ze willen dat je nooit afgeeft."

Standard heeft dat speciale plaatsje bij Bolat. "Het was het geluk van mijn leven dat ik daar mocht voetballen. Ik vergeet het nooit. Ik was heel jong en de club heeft me vertrouwen gegeven. Ik kan ze nooit genoeg bedanken. Ik heb enkel goeie herinneringen aan Sclessin."

En misschien... Ooit... "Ik kan nooit uitsluiten dat ik terugkeer naar Standard. Ik hou van die club en je weet nooit wat er gebeurt in het voetbal. Als er ooit een aanbod komt, wie weet... Maar ik voel me momenteel goed bij Antwerp."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties