Reactie KV Mechelen-kamp niet te spreken over niet toegekend doelpunt: "Onbegrijpelijk" en "Na vorige week wordt het wat veel"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Mechelen
| 95 reacties
KV Mechelen-kamp niet te spreken over niet toegekend doelpunt: "Onbegrijpelijk" en "Na vorige week wordt het wat veel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De partij tussen KV Mechelen en Beerschot Wilrijk leverde veel spektakel op. Cruciale fase in de wedstrijd was de kopbal van Igor de Camargo die over de lijn ging, maar geen doelpunt opleverde.

Op de beelden (zie onder) was duidelijk te zien dat doelman Vanhamel de bal achter de doellijn stopte. "De bal zat er 30 centimeter achter", foeterde Arjen Swinkels. "Iedereen op het veld zei dat de bal over de lijn was, óók de spelers van Beerschot Wilrijk."

"Vorige week die niet gekregen penalty, nu dit...", pikte Tim Matthys in. "Op een heel seizoen hellen zulke fases uiteindelijk wel in evenwicht, maar het wordt nu toch wat veel in ons nadeel."

Niet één, maar twee keer over de lijn

"Het is spijtig dat je bij zo'n topmatch moet spreken over de arbitrage", gaf ook coach Wouter Vrancken zijn mening over de bewuste fase. "De bal ging niet één, maar twee keer over de lijn. Dat de grensrechter die bij een vrije trap niets anders moet doen dan te kijken of de bal over de lijn gaat, dit niet zag, snap ik niet."

Het laatste woord was voor de man die zijn naam uiteindelijk niet op het scorebord zag verschijnen. "Iedereen had het gezien, behalve de ref. Ons doel is die promotie, maar vandaag botsten we op een obstakel. Meer wil ik er niet over kwijt", hield De Camargo zijn frustraties wijselijk onder controle.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties