Fans morren, Marc Brys komt met verrassende reactie: "Mooiste compliment"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Sint-Truiden
| 3 reacties
Fans morren, Marc Brys komt met verrassende reactie: "Mooiste compliment"
Foto: © photonews

De supporters van STVV begonnen in de tweede helft steeds luider te morren en trakteerden hun fans na de wedstrijd zelfs op boegeroep en gefluit. Steven De Petter, Casper De Norre en Marc Brys reageerden op het verwende publiek.

"Ja, het publiek was kritisch. Misschien zijn ze wat verwend geweest de voorbije maanden. Wij willen ook gewoon graag winnen, we wilden ook reageren en wilden iets laten zien", was Steven De Petter achteraf duidelijk.

"Het publiek heeft recht om te doen wat ze doen, zij betalen een ticket en wij moeten nederig blijven en resultaten neerzetten. We verstaan het dat ze kritisch zijn."

Mooiste compliment dat je kan krijgen

Ook Casper De Norre hoorde het publiek morren: "We hebben de steun van het publiek nodig. Het is niet leuk voor ons als ze fluiten, maar er zijn momenten genoeg dat ze er voor ons zijn. Dus wil ik hier ook niet te veel over uitwijden." 

Coach Marc Brys van zijn kant zag dan weer iets heel positiefs in het gefluit van de thuisaanhang: "Dat is het mooiste compliment dat ze ons kunnen geven. Als je een verwend publiek hebt, dan kan dat enkel betekenen dat we de vorige wedstrijden goed hebben gevoetbald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties