'Real Madrid heeft een lijstje met enkele opmerkelijke namen om voorlinie te versterken'

Redactie
| 1 reacties
'Real Madrid heeft een lijstje met enkele opmerkelijke namen om voorlinie te versterken'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De motor van Real Madrid sputtert al een heel seizoen lang. Sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo heeft de Koninklijke het moeilijk om op een constant niveau te presteren. En dus is een vervanger voor 'CR7' welgekomen.

Real heeft dringend nood aan een vervanger voor doelpuntenmachine Ronaldo. De Madrilenen hebben volgens het Spaanse AS dan ook al een lijsjte klaar met transfertargets voor de wintermercato. En daar staan toch enkele verrassende namen op. 

Zo worden de namen van Mauro Icardi (Internazionale) en Timo Werner (RB Leipzig) genoemd. Geen onlogische namen, maar ook Fernando Llorente en Bas Dost zouden op het lijstje van de Koninklijke staan. 

Dost en Llorente

De 33-jarige Llorente kon in de Premier League nooit doorbreken bij Tottenham, waar hij op een zijspoor beland is. Eerder kwam hij al uit voor Bilbao, Sevilla en Juventus. 

En ook Dost is toch wel een verrassende naam, al scoort die sinds zijn transfer naar Sporting Lissabon aan de lopende band. De Nederlandse aanvaller - 29 intussen - scoorde al 85 keer in 104 wedstrijden voor de Portugese topclub. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties