"Blij dat ons huiswerk al klaar is": Clement spreekt over Genkse wintermercato en heeft glasheldere boodschap voor geïnteresseerde clubs

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 18 reacties
"Blij dat ons huiswerk al klaar is": Clement spreekt over Genkse wintermercato en heeft glasheldere boodschap voor geïnteresseerde clubs

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

De groep van Racing Genk is zaterdagnamiddag op het vliegtuig gestapt voor de stage in Benidorm. Net voor het vertrek sprak trainer Philippe Clement nog over de Genkse wintermercato.

Inkomend

Toen Clement terugkwam van zijn welverdiende skivakantie, waren transfertargets Casper De Norre en Neto Borges al Genkies. "Ik ben heel blij dat ons huiswerk al klaar is. Voor een nieuwe speler is het cruciaal dat hij de volledige stage kan meemaken", zegt de coach aan Het Belang van Limburg.

"Ik verwacht dat De Norre iets minder tijd zal nodig hebben om zich te manifesteren dan Neto. Die moet op tactisch en fysiek vlak een grotere afstand overbruggen. De Belgische competitie, die door velen onderschat wordt, is volledig nieuw voor hem."

Uitgaand

Seck (naar Zulte Waregem) en Nastic (interesse uit België én Duitsland) zijn zoals aangekondigd nog op de uitweg, maar verder heeft Clement een duidelijke boodschap voor geïnteresseerde clubs.

"Ik reken zeker nog op Marcus Ingvartsen (interesse van Lokeren), in een A-kern heb je drie volwaardige centrumspitsen nodig. Ook Rubin Seigers (interesse van Lommel en MVV) wil ik niet kwijt, het is één van onze eigen jongeren in wie ik fel geloof. Dat geldt ook voor Reyners en Limbombe", aldus coach Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties