Steunpilaar van Standard is "klaar voor de volgende uitdaging"
Redactie
| 12 reacties

Kostas Laifis van Standard geeft aan klaar te zijn voor een stap hogerop

Steunpilaar van Standard is "klaar voor de volgende uitdaging"

Altijd als een van de eerste namen op het wedstrijdblad en hij ligt in de bovenste lade van coach Michel Preud'homme. Nee, Kostas Laifis kan niet veel verkeerd doen op Sclessin. Behalve vertrekken dan.

Kostas Laifis is dit seizoen een van de sterkhouders van dit Standard. In de competitie speelde hij alles, op één minuutje tegen KV Oostende na, en in de Europa League zat hij op de bank tegen Akhisarspor. De Cypriotische verdediger is met andere woorden incontournable bij de Rouches.

Maar voor de Cypriotische international is de Luikse club niet het eindstation. "Ik wil zo ver mogelijk geraken, het hoogste bereiken. Zowel met mijn club als mijn land. Ik voel me klaar voor een stap hogerop", zei hij bij HLN.

Geen stress

Maar de fans van Standard kunnen op hun twee oren slapen. Een vertrek is volgens de 25-jarige verdediger niet aan de orde. Nu toch niet. "Dit seizoen ben ik stabieler, maak ik minder foutjes. En ik probeer binnen de kleedkamer mijn rol te spelen, wat meer te praten. Ik heb meer vertrouwen. Eerst de titel en dan een grote transfer? Waarom niet?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties