Neymar en Tuchel niet blij met de VAR: "Vier mensen die niks van voetbal kennen"
Redactie
| 25 reacties

Neymar en Tuchel hebben het bijzonder moeilijk met de beslissing van de VAR tijdens PSG - Manchester United

Neymar en Tuchel niet blij met de VAR: "Vier mensen die niks van voetbal kennen"

De uitschakeling van PSG in de Champions League was al bijzonder zwaar voor de club en de manier waarop maakte het er niet beter op. Sommigen gingen dan ook niet akkoord met de VAR.

De videoref kende in de slotfase een strafschop toe aan Manchester United na een vermeende handsbal van Kimpembe. "Hoe kan het nu hands zijn, terwijl de bal tegen zijn rug vliegt", vroeg Neymar zich af op zijn instagramverhaal.

"Het is een absolute schande", raasde hij verder. "Ze maken vier mensen verantwoordelijk voor de herhalingen van de videoref, maar ze kennen niets van voetbal. Het was helemaal geen penalty", aldus de Braziliaanse superster die al een tijdje geblesseerd aan de kan moet blijven.

Ook Thomas Tuchel, de trainer van PSG, had het er moeilijk mee. "Ik zag het schot vertrekken en voor mij was het duidelijk dat de bal over de lat ging gaan. Het was een fifty-fifty beslissing. Voor ons is het extra zuur omdat de poging niet gekadreerd was. Om dan een penalty tegen te krijgen, dat is niet logisch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties