Wouter Vrancken voor levensbelangrijk tweeluik: "We moeten het nu afmaken"

Lode Nuyts
Lode Nuyts
| 56 reacties
Wouter Vrancken voor levensbelangrijk tweeluik: "We moeten het nu afmaken"
Foto: © photonews

Dit weekend speelt KV Mechelen mogelijk zijn laatste uitwedstrijd van het seizoen. KV-coach Wouter Vrancken blikte vrijdagmiddag vooruit op de levensbelangrijke verplaatsing naar het Kiel.

De stress begint stilaan door de kelen te gieren bij KV Mechelen en Beerschot Wilrijk. Zaterdagavond spelen beide teams de eerste van twee promotiewedstrijden. Malinwa en Wouter Vrancken willen de klus definitief klaren. 

Vorige week kon KV Mechelen 1A al ruiken op het veld van Lommel. "Dat was een nog stevigere mentale dreun dan de week voordien tegen Union. Als we daar onze job hadden gedaan waren we kampioen. Maar we hebben de knop omgedraaid en willen het nu afmaken."

Geen vechtvoetbal

De oefenmeester van Mechelen wil het typische spel van KV zien op het Kiel. "We moeten onze manier van spelen opnieuw vinden. Vechtvoetbal is niets voor ons, wij staan voor een ander soort voetbal. Maar pas op: we zullen in beide wedstrijden top moeten zijn om de titel te pakken."

Al is de Mechelse T1 wel geen fan van het 1B-format. "Het systeem laat niet toe dat je kan binnenhalen wat je verdient. We zijn de leider maar moeten toch nog twee keer vol aan de bak in finalewedstrijden. We moeten ons niets aantrekken van het extra-sportieve en gewoon onze focus houden om eindelijk te krijgen wat we verdienen", besluit Vrancken bij Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties