Castagne verdient zijn strepen bij Duivels: "Rusland wel sterker verwacht"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brussel
| 14 reacties

Timothy Castagne was niet onder de indruk bij zijn derde basisplaats

Castagne verdient zijn strepen bij Duivels: "Rusland wel sterker verwacht"
Foto: © photonews

Een tiental minuten moest Timothy Castagne zoeken naar zijn juiste plaats op het veld, maar daarna draaide hij op zijn rechterflank mee alsof hij er al jaren bij is. Nochtans was het nog maar zijn derde basisplaats en deze was toch een belangrijke.

Bij afwezigheid van Meunier mocht Castagne opdraven en niet Chadli. Maar hij deed het voortreffelijk. Dat hij na een kwartier al een assist gaf was "mooi meegenomen", maar hij concentreerde zich vooral op het defensieve werk. 

Hij beseft ook goed dat als Meunier terug is, hij zijn plaats terug zal moeten afstaan. "Enkele jonge spelers - waaronder ikzelf - hebben hun kans gegrepen. We zijn een wissel voor de toekomst. Maar we moeten er ook bewust van zijn dat er nog werkpunten zijn."

Echt onder de indruk leek hij niet. "Uiteindelijk had ik Rusland wel sterker verwacht hoor. Ze brachten ons na de gelijkmaker even in de problemen, maar in de tweede helft, toen Thorgan en ik ons iets beter ingesteld hadden op hun spel, kwamen ze er eigenlijk niet meer aan te pas."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties