Acteur en stadionomroeper heeft raad voor Martinez: "Laat die twee jongens maar spelen"
Redactie
| 8 reacties

Stadionomroeper Christophe Stienlet zou Praet en Vanaken graag zien spelen

Acteur en stadionomroeper heeft raad voor Martinez: "Laat die twee jongens maar spelen"
Foto: © photonews

Acteur Christophe Stienlet is de vaste stadionomroeper van de Rode Duivels geworden. Daarnaast is hij ook nog eens motivatiecoach. Hij heeft zelfs wat raad voor Roberto Martinez voor de match van vanavond.

Cyprus moet normaal gezien geen probleem opleveren. En dus is het een kans voor Martinez om de verjonging wat door te voeren. "Ik zou sowieso enkele jonge jongens een kans geven. Praet en Vanaken, bijvoorbeeld, die moeten gewoon spelen", aldus Stienlet in De Zondag.

Stienlet ziet trouwens dat de Rode Duivels zich geen capsones aanmeten. "Bondscoach Martinez is zo geniaal geweest om een pak jonge gasten bij de groep te halen, die zich per se willen bewijzen. Aan motivatie is er volgens mij geen gebrek. Ik herinner me trouwens mijn allereerste wedstrijd als stadionomroeper. Dat was België-Gibraltar (9-0, augustus 2017, red.). Gibraltar is met zijn postbodes en bakkers nog een formaat kleiner dan Cyprus. Het respect van onze Duivels voor die gasten was enorm groot. Het is mooi dat ze dat zo blijven bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties