Positieve bondscoach: "Duivels lieten zien dat ze een mooie toekomst hebben"
Redactie
| 5 reacties

Roberto Martinez was blij met wat al de vervangers lieten zien

Positieve bondscoach: "Duivels lieten zien dat ze een mooie toekomst hebben"
Foto: © photonews

De Rode Duivels hebben zondagavond zich niet al te moe gemaakt, maar de klus was wel na een kleine 20 minuten al geklaard. Winnen zonder al te veel zweetverlies en extra blessures... Voila, voor Roberto Martinez was het goed.

De bondscoach is immers altijd bijzonder positief. "In zulke matchen is de eerste goal van groot belang”, noteerde Het Nieuwsblad. “Als je die niet maakt, kan het moeilijk worden. We deden dat wel en daardoor kregen we een rustige wedstrijd. Na de rust was ik vooral tevreden over hoe we controleerden. Ik hou hier een goed gevoel aan over.”

Hij benadrukte ook de goeie prestatie van de vele vervangers en invallers. "Ik denk dat de Duivels lieten zien dat ze een mooie toekomst hebben. Zo heeft ook Praet zich goed aangepast. Hij kan op meerdere posities spelen en is technisch begaafd. Spijtig genoeg kon ik niet iedereen laten spelen."

"We misten veel spelers, maar de vervangers hebben het uitstekend gedaan. Castagne is een andere speler geworden en Dendoncker liet zien dat hij in een goede periode zit. Net als bij Tielemans was zijn mentaliteit uitstekend. Batshuayi is een doelpuntenmaker op instinct. Hij maakt er dan wel slechts eentje in 180 minuten, hij heeft wel keihard gewerkt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties