Zorgt blessure Martinez voor comeback enfant terrible bij Inter?

Simon Wauters
Simon Wauters
| 1 reacties
Zorgt blessure Martinez voor comeback enfant terrible bij Inter?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Inter Milaan sluit zondagavond de negenentwintigste speeldag van de Serie A af met een thuiswedstrijd tegen Lazio Roma. De Nerazzurri zullen het wel zonder spits Lautaro Martinez moeten stellen.

Martinez sukkelt met een dijblessure na de oefeninterlands met Argentinië. Dat zou wel eens heel goed nieuws kunnen zijn voor een landgenoot van hem.

Inter beschikt namelijk maar over twee ‘echte’ diepe spitsen: Martinez en Mauro Icardi. Die laatste was meer dan een maand spoorloos na een resem incidenten, maar keerde vorige week plots terug bij de club van Radja Nainggolan.  

Inter heeft de Italiaanse titelstrijd al lang opgegeven, maar moet wel absoluut nog punten pakken om bij de eerste vier te eindigen en volgend jaar in de Champions League te mogen uitkomen.

Inter staat momenteel derde met twee punten voorsprong op stadsgenoot AC en zes meer dan AS Roma. Lazio deelt momenteel de zesde plaats met Atalanta op acht punten van het Italiaanse blauw-zwart. Lazio zou de strijd om de Champions Leaguetickets zondag dus weer helemaal kunnen opengooien.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties