Eden Hazard wil dat Manchester City de titel wint

Bart Somers
Bart Somers
| 12 reacties
Eden Hazard wil dat Manchester City de titel wint
Foto: © photonews

Eden Hazard hoopt dat Chelsea Liverpool zondagmiddag een hak kan zetten in het titeldebat in de Premier League. De Reds staan momenteel bovenaan de rangschikking, al heeft Manchester City nog een inhaalwedstrijd te goed.

Chelsea bekleedt na 33 speeldagen de 4de plaats. Hazard zegt dan ook dat zijn team met niets minder dan de 3 punten tevreden zal zijn om zijn kansen in de strijd voor Champions League-voetbal gaaf te houden. 

Hazard prijst de prestaties van Liverpool uitvoerig. "Ze spelen al 2 jaar de pannen van het dak, niet alleen dit seizoen. Het is een fantastisch team om naar te kijken, de manager is geweldig en hij beschikt over enkele van de beste spelers ter wereld", liet de Rode Duivel in aanloop naar het toptreffen optekenen bij Tribal Football. "Het wordt een goede wedstrijd. Een moeilijk duel ook, want gemakkelijk is het nooit op Anfield."

Voorts liet Eden Hazard verstaan dat hij enkel aan de zege denkt, om de plaats van zijn ploeg in de top 4 veilig te stellen. "We willen winnen om in de top 4 te eindigen, we houden ons niet bezig met de titelrace." 

Over wie van hem de titel mag winnen, deed onze landgenoot deze opmerkelijke uitspraak. "Ik zou zeggen dat City de titel moet winnen, omdat Liverpool nog tegen ons moet spelen."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties