Hazard geeft mening over Chelsea-coach Sarri en ploegmaat Hudson-Odoi

Bart Somers
Bart Somers
| 3 reacties
Hazard geeft mening over Chelsea-coach Sarri en ploegmaat Hudson-Odoi
Foto: © photonews

Eden Hazard wordt om de haverklap gelinkt aan een transfer naar Real Madrid. De Rode Duivel kent een erg productief seizoen bij zijn club, en strooide naar aanleiding hiervan met lof naar zijn huidige coach.

"Statistisch gezien is dit mijn beste seizoen, en ik wil zeggen dat de manier waarop de coach over voetbal denkt, strookt met mijn visie op het spelletje", vertelde de Rode Duivel aan BBC Football Focus, ondanks de hoogtes en laagtes die de Italiaanse trainer in zijn debuutseizoen in de hoogste Engelse klasse kende. Hazard liet verstaan veel respect te hebben voor Sarri en prees de aanvallende intenties van de huidige coach na de meer behoudende aanpak van diens voorgangers Jose Mourinho en Antonio Conte.

In de nieuwe speelwijze ziet Hazard ook een mogelijke reden voor het mindere verloop van het seizoen. Veranderen is niet voor iedereen even gemakkelijk, maar de laatste weken lijkt het voor de Belgische draaischrijf van Chelsea wel voor de hele ploeg op wieltjes te lopen.

De toekomst van Chelsea

Ook over zijn piepjonge ploegmaat Callum Hudson-Odoi had Hazard een en ander te zeggen. De 18-jarige aanvaller vergaarde recentelijk zijn eerste basisplaatsen. Zijn overeenkomst loopt echter af in de zomer van 2020. Hazard maant het bestuur aan om van de contractverlenging van Hudson-Odoi een prioriteit te maken en noemt de speler "de toekomst van Chelsea".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties