Klopp heeft een plan om Hazard monddood te maken

Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties
Klopp heeft een plan om Hazard monddood te maken

Een thuisoverwinning tegen Chelsea is zondag voor Liverpool meer dan welkom in de razend spannende titelstrijd met Manchester City. De vraag is alleen: hoe stop je Eden Hazard af?

Jürgen Klopp heeft een plan, dat hij tijdens een persmoment uit de doeken deed. Noem het een open deur intrappen, maar de coach van de Reds beseft dat zijn spelers Eden Hazard zo veel mogelijk van de bal moeten houden.

De 51-jarige Duitser stak zijn bewondering voor onze landgenoot niet onder stoelen of banken en beschreef hem als een van de ingrediënten die de voetbalsport voor hem zo aantrekkelijk maken. Het komt er volgens de coach vol op aan om te proberen de toverijen van Hazard waar het enigszins kan aan banden te leggen.

"Als Hazard zijn dag heeft, kan hij de beste ter wereld zijn. Om ervoor te zorgen dat hij niet uitblinkt, moeten we het spel goed lezen, aanvoelen wanneer hij de bal zal krijgen en dan een tikkeltje sneller reageren. Gemakkelijk wordt het niet. Sommige situaties zijn niet te verdedigen, en dan moeten we hopen dat we het geluk aan onze kant hebben", aldus Klopp.

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties