Geen enkele Belg in het 'Premier League Elftal van het Jaar' dat gedomineerd wordt door Man City en Liverpool, Chelsea kijkt raar op
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 8 reacties

Eden Hazard kan geweldige statistieken voorleggen maar de aanvaller van Chelsea staat niet in het elftal van het jaar

Geen enkele Belg in het 'Premier League Elftal van het Jaar' dat gedomineerd wordt door Man City en Liverpool, Chelsea kijkt raar op
Foto: © photonews

De Engelse FA heeft een elftal samengesteld met daarin de beste spelers uit de Premier League van het seizoen 2018/19. Slechts drie teams leveren iemand af en Chelsea is daar niet bij.

Geen Eden Hazard dus in het 'PFA (Profession Footballers' Association) 'Elftal van het Jaar' en ook geen enkele andere Belg. Dat is een primeur sinds 2009.

Beste statistieken

Chelsea liet alvast weten wat het van de situatie vindt. "Onze nummer 10 is bezig aan een uitstekend seizoen gevuld met enkele oogstrelende momenten. Zijn niet-selectie wordt door een brede massa als een verrassing beschouwd", aldus de Blues op hun clubwebsite.

"Het is ook zijn beste seizoen in de Premier League tot dusver wat betreft zijn statistieken. Als je zijn goals (16) en assists (13) optelt doet geen enkele speler van geen enkele club beter", ging het verder.

Wie is er dan wel genomineerd? Enkel spelers van Manchester City (Ederson, Laporte, Sterling, Agüero, Fernandinho, B. Silva), Liverpool (Mané, Van Dijk, Robertson, Alexander-Arnold) en Manchester United (Pogba).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties