Weinig geblesseerden bij de bekerfinalisten, goed én slecht nieuws voor Gent & onzekerheden voorin bij Malinwa
Hannes Van Gael Aernout Van Lindt
Hannes Van Gael en Aernout Van Lindt vanuit Brussel
| 1 reacties

AA Gent moet een speler missen in de bekerfinale, KV Mechelen recupereert twee aanvallers

Weinig geblesseerden bij de bekerfinalisten, goed én slecht nieuws voor Gent & onzekerheden voorin bij Malinwa
Foto: © photonews

Tussen de soep en de patatten van play-off 1 door krijgen we ook nog eens de bekerfinale voorgeschoteld. Beide finalisten hebben weinig geblesseerden in de rangen.

Goed en slecht nieuws bij de Buffalo's. Het slechte nieuws is de afwezigheid van Giorgi Chakvetadze. "Sinds de stage in Spanje hebben we met hem (Chakvetadze, nvdr.) getraind zodat hij klaar zou zijn voor de bekerfinale", aldus Gent-coach Thorup.

"Maar zijn kleine blessure tegen Anderlecht is erger dan verwacht en hij zal niet in de kern zitten, verder is iedereen klaar", voegde Thorup daar nog aan toe. En dat is het goede nieuws.

Want dat betekent dat ook aanvoerder Asare klaar is voor de strijd. Hij moest afgelopen zaterdag tegen Genk geblesseerd naar de kant stappen. "Ik ben 100% fit", zei hij daags voor de bekerfinale.

KV Mechelen

Ook KV Mechelen telt een afwezige in de rangen, maar dat ze niet op Jules Van Cleemput moeten rekenen wisten ze maanden geleden ook al. Er waren wel nog twee andere probleemgevalletjes bij Malinwa: aanvallers Engvall en De Camargo.

"Of ze speelklaar zijn? Ik heb dagelijks met hen gesproken over hun blessure en hun fitheid. Ze hebben geen last meer, dus ze zouden kunnen aantreden. Veel hangt echter af van hun fitheid en hoe beslissend ze kunnen zijn", verduidelijkte Wouter Vrancken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties