Ex-voorzitter Real: "Onmogelijk dat superster in Madrid blijft"

Jeroen Verschakelen
| 3 reacties
Ex-voorzitter Real: "Onmogelijk dat superster in Madrid blijft"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij was nooit echt gelukkig in Madrid, en volgens ex-voorzitter Ramón Calderón zou Gareth Bale nu ook definitief op weg zijn naar de uitgang bij Real.

Na de rampzalige laatste match van een ontstellend zwak seizoen liet de Madrileense coach Zinedine Zidane zich niet erg optimistisch uit over de toekomst van Gareth Bale bij Real Madrid. "Als een speler niet in het team past, moet ik doen wat volgens mij het beste is. Niemand kan veranderen wat Bale voor de club heeft gedaan, maar als coach moet ik in het heden leven."

Bale, nog steeds de duurste inkomende transfer ooit van de Koninklijke, zat 90 minuten op de bank tijdens het 0-2 verlies in eigen huis tegen middenmoter Real Betis. "Het spijt mij dat hij niet speelde, maar niemand weet wat er zal gebeuren", aldus Zidane.

"Onmogelijk dat hij blijft"

Intussen voorspellen anderen echter dat Bale zijn laatste match voor los blancos al gespeeld heeft: volgens Ramón Calderón, voormalig voorzitter van de Madrileense club, lijkt het onmogelijk voor de Welshe international om bij Real te blijven: "Het probleem is de coach en de relatie met de fans: ze denken dat hij niet gemotiveerd is. Als trainer en speler niet overeenkomen, moet je alle opties afgaan op zoek naar een oplossing." 

"Bale zou best naar een andere club verhuizen - misschien kan hij uitgeleend worden, maar zijn hoge salaris is natuurlijk een probleem. Er zit een zware echtscheiding aan te komen: Real zal een oplossing moeten vinden, bijvoorbeeld een uitleenbeurt of een transfer voor een lage som." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties