Jan Vertonghen komt met goed nieuws na enkelblessure: "Heb er maar een halfuurtje aan getwijfeld"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Jan Vertonghen is fit voor de Champions League-finale tussen Tottenham en Liverpool

Jan Vertonghen komt met goed nieuws na enkelblessure: "Heb er maar een halfuurtje aan getwijfeld"
Foto: © photonews

Jan Vertonghen verliet enkele uurtjes na de spectaculaire ommekeer tegen Ajax het stadion van de Amsterdammers via een achterpoortje. Hij moest op krukken de bus opstappen en bij Tottenham vreesden ze meteen voor het ergste: dat hij niet zou kunnen aantreden in de finale van de Champions League.

Maar maandag kwam de centrale verdediger met goed nieuws voor de dag op VTM Nieuws. "Ik voel me goed", zei de 32-jarige verdediger van Tottenham. Hoewel de vrees in het team groot was, was onze landgenoot zeker van zijn stuk. "Ik heb er maar een halfuurtje aan getwijfeld."

En dat was het halfuur na het laatste fluitsignaal. "Toen ik mijn schoenen uitdeed dacht ik: Dit kan je toch niet menen? Erop steunen ging moeilijk en het was ook opgezwollen. Meteen keerde het gevoel van bij mijn vorige enkelblessures terug."

"Gelukkig was de eerste evaluatie door de kines positief en dat gaf me vertrouwen voor de finale. Toch is het altijd de scan afwachten, maar ook die bleek positief te zijn.De krukken had ik al snel niet meer nodig en vorige week heb ik met de groep mee kunnen trainen", stelde hij de fans gerust.

De finale tussen Tottenham en Liverpool is pas zaterdag. Harry Kane, de topschutter van de Spurs, is nog niet 100% fit, maar zijn coach heeft er een goed gevoel bij dat hij de finale zal halen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties