Gaat José Mourinho het dan toch doen? "Hij neemt het serieus in overweging"

Nils Wens
| 0 reacties
Gaat José Mourinho het dan toch doen? "Hij neemt het serieus in overweging"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

José Mourinho zit al enkele maanden zonder club, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. De Portugese manager zou in de belangstelling staan van Newcastle United en zou zelf ook oren hebben naar deze job.

Volgens The Mirror zou José Mourinho aan zijn vrienden verteld hebben dat hij de job bij Newcastle United wel ziet zitten. Sheikh Khaled bin Zayed Al Nehayan gaat de club overnemen en ziet in Mourinho ook de ideale kandidaat om Benitez op te volgen.

Benitez zijn contract loopt deze zomer af en lijkt ook aan te sturen op een vertrek. Volgens enkele geruchten zou hij in gesprek zijn met Chelsea. Mourinho weet van de interesse en zou dus zeker geen nee zeggen tegen Newcastle.

Uitdaging

Mourinho zou naar eigen zeggen open staan voor een uitdaging bij een club dat niet mee kan doen voor de titel, maar dat wel kan strijden voor andere prijzen. In dat opzicht is Newcastle de ideale ploeg. Enkele maanden geleden vertelde de Portugees al dat hij enkele aanbiedingen van andere clubs heeft geweigerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties