Standard in overdrive begonnen aan deze transferperiode: Een overzicht van de inkomende transfers
Nils Wens
| 6 reacties

Een overzicht van de inkomende transfers bij Standard

Standard in overdrive begonnen aan deze transferperiode: Een overzicht van de inkomende transfers
Foto: Walfoot

Standard is stevig aan de transferperiode begonnen. Ze haalden met Castro, Boljevic al twee spelers binnen en ook Limbombe, Milinkovic-Savic en Gavory zouden dicht bij een transfer naar de Rouches staan. Wie zijn deze spelers?

Laat ons beginnen met de officiële versterkingen. Boljevic klinkt ongetwijfeld bekend in de oren, want de flankaanvaller speelde de afgelopen drie seizoenen voor Waasland-Beveren. Daar deed hij het sterk met 22 doelpunten en 27 assists in bijna 200 matchen. Hij is nog altijd maar 23 en hoopt nu ook door te breken via Standard.

die andere nieuwkomer, Dario Castro, is minder bekend bij het grote publiek. Castro is een Colombiaanse middenvelder en komt over van club Independiente Santa Fe. Hij wordt gehuurd met een aankoopoptie. Hij is nog geen 20 jaar, maar hoopt wel zo snel mogelijk een plaats in de basiself te veroveren. 

Potentiële nieuwkomers

Drie spelers staan dicht bij een transfer naar de Rouches. De meest verrassende is Anthony Limbombe. De ex-speler van Club Brugge zal gehuurd worden en er staat een aankoopoptie van vier miljoen euro in zijn contract. Hij zou nu in Luik zijn om de transfer af te ronden.

Iedereen kent Sergej Milinkovic-Savic wel, maar ook zijn broer kan al mooie adelbrieven voorleggen. Vanja Milinkovic-Savic heeft al bij de jeugd van Manchester United gespeeld en zit nu bij Torino. Ook hij zou eerstdaags een contract tekenen. 

En dan is er nog Nicolas Gavory. De linksback van FC Utrecht staat al een tijdje in de belangstelling staan van de Rouches en ze zouden drie miljoen euro voor hem neertellen. Gavory was één van de sterkhouders bij FC Utrecht en staat bekend als een offensieve back. De deal tussen de twee clubs zou snel rond moeten zijn. 

Vanheusden en Emmers

En dan zijn er nog Zinho Vanheusden en Xian Emmers. Die gesprekken lagen even stil, maar zouden vandaag terug hervat worden. Dat zouden 7(!) inkomende transfers op korte tijd kunnen zijn voor Standard. Zijn zij één van de titelkandidaten voor volgend seizoen?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties