Genk schiet in actie om belangrijke pion te belonen voor aandeel in titel
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 17 reacties

Genk doet Sébastien Dewaest een nieuw contractvoorstel

Genk schiet in actie om belangrijke pion te belonen voor aandeel in titel
Foto: © photonews

Bij landskampioen Genk werken ze naarstig voort, niet enkel aan de ploeg voor komend seizoen, maar ook op lange termijn. Dat Sébastien Dewaest tot de toekomstplannen behoort, lijkt wel duidelijk. De Limburgse club heeft hem een voorstel gedaan om zijn contract open te breken.

Meestal zijn het offensief ingestelde spelers die in de schijnwerpers staan of middenvelders die een groot aandeel hebben in een groot succes. Zo hebben ze er bij Genk ook wel enkelen, maar niemand kan heen om het sterke seizoen dat Sébastien Dewaest achter de rug heeft.

De verdediger ligt overigens nog onder contract tot 2022. Genk kan dus sowieso nog rekenen op zijn rots in de branding, maar wil hem ook een beloning geven voor zijn sterke prestaties. Daarom is er Dewaest een nieuw contractvoorstel gedaan.

Samenwerking met Mazzu

Een grote verrassing is dat niet meteen. Zeker nu hij weer gaat samenwerken met Felice Mazzu, lijkt Dewaest nog wel even één van de Genkse steunpilaren te blijven. Deze week wordt er verder onderhandeld over zijn nieuw contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties