Butez voert de druk op Moeskroen op
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 8 reacties

Jean Butez de grote afwezige in oefenwedstrijd Moeskroen

Butez voert de druk op Moeskroen op

Het transferdossier van Jean Butez sleept nog altijd aan, ondanks de interesse van Belgische topploegen en zelfs FC Porto werd al genoemd. De doelman hoopt alvast dat er snel een doorbraak komt. Langer bij Moeskroen blijven, lijkt zo stilaan uitgesloten.

Zowel Standard als Antwerp werden reeds aan Butez gelinkt na diens sterke seizoen op Le Cannonier. Club Brugge is voorlopig het meest concreet in zijn interesse: het deed al een eerste bod. Moeskroen wimpelde die aanbieding af.

Vraagprijs drie miljoen

De reden daarom is ook zonneklaar: het moet de helft van een eventueel transferbedrag afstaan aan Lille. Daarom hopen ze bij Les Hurlus om met Butez zwaar te cashen. De sterkhouder van de voorbije campagne zou zo'n drie miljoen euro moeten kosten.

Butez lijkt inmiddels wel aan het bestuur van Moeskroen duidelijk gemaakt te hebben dat hij echt weg wil. In dat gevallen heeft het voor Excel ook weinig zin om hem nog op te stellen in vriendschappelijke wedstrijden. In de oefenmatch tegen Dottignies deed hij alvast niet mee.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties