Man United denkt manier te hebben om goudhaantje langer te kunnen houden ondanks interesse Barça
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Manchester United gaat optie in contract Rashford lichten

Man United denkt manier te hebben om goudhaantje langer te kunnen houden ondanks interesse Barça
Foto: © photonews

Het zal voor Ole Gunnar Solskjaer geen evidentie zijn om een team op de been te brengen dat komend seizoen kan meedoen voor de prijzen in de Premier League. Ondanks het matige seizoen dat United draaide, zijn er toch enkele spelers die in de belangstelling staan van andere topploegen.

Het gaat dan onder andere over Marcus Rashford. Onlangs meldde ESPN dat FC Barcelona in de snelle aanvaller een goede vervanger ziet voor Philippe Coutinho, indien die moest vertrekken. Bij United lijkt Rashford een nog belangrijkere pion te worden dan voordien, nu Paul Pogba op weg naar de uitgang lijkt.

Bij Manchester zijn ze dus helemaal niet zinnens om hun jeugdproduct te laten gaan. Volgens The Sun ligt er ook een plannetje klaar om de 21-jarige international langer te kunnen houden. Man United heeft immers de mogelijkheid om de optie te lichten in het contract van Rashford, waardoor de speler een jaar langer aan de club verbonden zou zijn.

Optie lichten als drukmiddel

United zou van plan zijn om dat effectief te doen voor het einde van de maand. Het hoopt zo niet enkel geïnteresseerde teams wat af te schrikken, het wil zo ook Rashford aanzetten om rond tafel te gaan zitten en een overeenkomst voor de lange termijn te sluiten.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties