Leandro Tossard bereikt nu ook een persoonlijk akkoord, transfer zo goed als in kannen en kruiken
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 18 reacties

Overstap naar Brighton bijzonder dichtbij voor Leandro Trossard

Leandro Tossard bereikt nu ook een persoonlijk akkoord, transfer zo goed als in kannen en kruiken
Foto: © photonews

Het lijkt nu wel een zekerheid: Leandro Trossard is komend seizoen in de Premier League te bewonderen. Nadat eerder zijn club Genk al tot een akkoord kwam met Brighton, kan nu ook de speler zelf zich vinden in de voorwaarden die de Engelse club voorstelt.

Dinsdag gaat Trossard al medische tests afleggen. Zijn die positief, dan moet hij enkel nog zijn handtekening zetten en is de transfer een feit. Trossard kan tekenen voor vijf seizoenen. Brighton heeft zo'n twintig miljoen euro veil voor de aanvoerder van KRC Genk.

Voor Trossard is het de absolute bekroning van een topseizoen in Genk. Na de trouw op zaterdag met zijn vriendin Laura, krijgt hij nu ook zijn grote wens op transfervlak. Bij Brighton overigens genoeg bekende gezichten. Ook Mathew Ryan, Antony Knockaert en José Izquierdo staan er op de loonlijst.

Uit de gevarenzone blijven

Die laatste wordt mogelijk wel een concurrent van Trossard. De 24-jarige Limburger mag bij Brighton Hove & Albion beter proberen te doen dan de zeventiende plaats waar de club eindigde in het afgelopen Premier League-seizoen.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties