Sporting Lokeren wint vlot haar oefenmatch dankzij een hattrick van één van de nieuwkomers

Nils Wens
| 5 reacties

Sporting Lokeren speelde vandaag een oefenmatch op het veld van KSV Temse. Ze wonnen vlot met 1-7. Nieuwkomer Hajric liet zich opnieuw zien met drie doelpunten.

De openingsfase had Lokeren het moeilijk, maar na een tussenkomst van de VAR wisten ze wel de score te openen. Kapitein en boegbeeld Killian Overmeire deed dat vanop de stip. Nog geen vijf minuten later was het opnieuw raak dankzij Marzo met een binnentikker.

Wie zich, zoals de voorbije oefenmatchen, liet zien was Mbayo. Eerst werd een doelpunt van hem nog afgekeurd, maar even later stond hij toch op het scorebord. Net voor de rust was daar nog Bavon Tshibuabua. De ex-speler van Germinal Beerschot is op proef bij Sporting Lokeren en pikte ook zijn doelpuntje mee.

Tweede helft

De tweede helft was voor nieuwkomer Hajric om zich te tonen. Hij scoorde twee keer met het hoofd en één keer op aangeven van Tirpan. Tussendoor kon Nfor nog scoren voor KSV Temse, maar verder kwamen ze niet meer. Zo werd de eindstand 1-7.