Atlético Madrid boos na Griezmann-transfer: "120 miljoen is niet genoeg, Griezmann weet wel waarom hij zijn advocaat meebracht"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 5 reacties

Atlético Madrid beweert dat Barcelona hen 200 miljoen euro moet

Atlético Madrid boos na Griezmann-transfer: "120 miljoen is niet genoeg, Griezmann weet wel waarom hij zijn advocaat meebracht"

Antoine Griezmann heeft een contract getekend bij Barcelona en de Catalanen hebben 120 miljoen euro overgemaakt aan Atlético Madrid. Zaak afgesloten? Niets is minder waar, want Atlético voelt zich in het zak gezet. Zij vinden recht te hebben op 200 miljoen euro.

De opstapclausule van Griezmann bedroeg 120 miljoen. Dat bedroeg nog 200 miljoen tot 1 juli, maar daarna daalde het bedrag dus. Maar Atlético vindt het niet correct. "Atlético vindt de 120 miljoen die gestort is onvoldoende", laat de club weten in een officieel communiqué. "Voor ons is het duidelijk dat de overeenkomst tussen Barcelona en de speler al gesloten was voor de opstapclausule van 200 naar 120 miljoen ging."

Griezmann verscheen vandaag dan ook met zijn advocaat op de club. Volgens hen verbrak hij eenzijdig zijn contract en ze willen dus juridische actie ondernemen. "Hij weet waarom hij al de procedures voor zijn verdediging heeft opgestart", aldus nog Atlético. "Op 14 mei (toen hij zijn beruchte video lanceerde op sociale media) heeft hij al duidelijk gemaakt dat hij ging opstappen bij de club. Atlético is dan ook zeker dat hij zijn contract al opzegde voor het eind van vorig seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties