🎥 Eden Hazard: "Als ik geen vrijheid krijg, kan je mij net zo goed op de bank zetten"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 1 reacties

Eden Hazard kijkt vol vertrouwen uit naar zijn debuut voor Real Madrid

🎥 Eden Hazard: "Als ik geen vrijheid krijg, kan je mij net zo goed op de bank zetten"
Foto: © photonews

Eden Hazard debuteert dit weekend in het shirt van Real Madrid. De verwachtingen zijn alvast hooggespannen.

Hazard is al niet meer de duurste transfer van deze zomer : voor Joao Felix en Antoine Griezmann werd meer betaald. Toch wordt er van de Rode Duivel misschien wel het meest verwacht.

Hazard zal tijdens de Canadese tour van Real Madrid debuteren en hoopt meteen te schitteren. "Natuurlijk zijn het maar vriendschappelijke wedstrijden”, vertelde Hazard tegenover  Jay Shetty, een bekende Engelse vlogger.

“Maar het zijn wel mijn eerste wedstrijden voor Real. Ik wil meteen iedereen tonen wat ik kan: mijn ploegmaats, de coach en de supporters.”

Hazard benadrukte in het gesprek nog eens wat het belangrijkste is voor hem op de groene rechthoek: “Vrijheid! Als ik geen vrijheid heb, ben ik slecht. Ik moet op mijn instinct kunnen teren. Anders kan je mij net zo goed op de bank zetten.”

Hazard ziet ook één enorm verschil tussen zijn debuut voor Chelsea en dat voor Real. “Toen ik voor de Blues debuteerde, was ik nog een kind. Maar nu ben ik 28 en heb ik heel wat meer ervaring. Die zal mij helpen om mij aan te passen aan het Spaanse voetbal.”

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties