🎥 OFFICIEEL: Beerschot haalt Congolese topschutter én international weg bij USM Alger: "Wat een beer!"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 53 reacties

Prince Vinny Ibara trekt naar Beerschot

🎥 OFFICIEEL: Beerschot haalt Congolese topschutter én international weg bij USM Alger: "Wat een beer!"

Beerschot heeft donderdag een nieuwe transfer gerealiseerd. Het haalde een Congolese spits van 1m92 naar het Kiel.

Vince The Prince voetbalt vanaf deze zomer opnieuw voor Anderlecht, maar dat andere paars-wit haalde nu Prince Vinny Ibara binnen. Dat is een 23-jarige Congolese international die overkomt van USM Alger. Vorig seizoen scoorde hij negen doelpunten voor de Algerijnse kampioen.

 Sander Van Praet, lid van de technische commissie van Beerschot hield zich bezig met de transfer. Hij zag Prince al een aantal keer aan het werk. "We hebben niet voor niks veel energie gestoken in deze transfer", vertelde hij op de clubsite. 

"Prince is een beer, met een uitstekend kopspel. Voor z'n lengte heeft hij bovendien goede voeten. Hij kampt nog met een conditionele  achterstand want door de onzekere situatie miste hij de voorbereiding met USMA. Het kan nog een tijd duren vooraleer alles in orde is maar er is geen tijdsdruk."

Door z'n sterke prestaties in de Algerijnse competitie is Prince Vinny Ibara ook weer een vaste waarde bij de nationale ploeg van de Republiek Congo. Prince scoorde twee keer in z'n laatste vier interlands.
 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties