Tchité: "Dit project sprak me enorm aan: deze uitdaging kon ik niet weigeren"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 4 reacties

Mémé Tchité gaat aan de slag in tweede provinciale en gaat er ook de U14 coachen

Tchité: "Dit project sprak me enorm aan: deze uitdaging kon ik niet weigeren"
Foto: © photonews

Mémé Tchité voetbalde vorig seizoen voor Hamoir in de tweede amateurklasse. Geplaagd door blessures kwam hij echter niet verder dan 345 minuten. Toch vond hij vier keer de weg naar doel.

Deze zomer besloot de ex-aanvaller van onder meer Standard, Anderlecht en Club Brugge van club te veranderen. Hij zakte een paar reeksen en ging aan de slag in tweede provinciale, bij FC Fléron. “Het project van deze club interesseerde mij dus kon ik de aanbieding niet weigeren”, vertelde hij het in een gesprek met onze collega’s van Walfoot.

“Ik ga er ook de U14 coachen. Vooral die combinatie sprak mij aan. Ik vind het geweldig om mijn ervaring te delen met mijn ploegmaats en met die gastjes. Ze zijn erg geïnteresseerd en leren snel.”

Tchité hoopt het vorige seizoen zo snel mogelijk achter zich te kunnen laten. "Ik was constant geblesseerd en kon amper op het veld staan. Toch ben ik ook blij dat ik kon scoren wanneer ik wél tussen de lijnen stond. Maar bij Fléron ben ik een stuk gelukkiger en hoop ik ook mijn spelplezier terug te vinden. We hebben een goed team en ik hoop dat we veel kunnen bereiken dit seizoen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Luik (2B)

Nieuwste reacties