Depoitre van geluk naar frustratie: "We hadden het moeilijkste achter de rug"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Moeskroen
| 4 reacties

Laurent Depoitre na zijn eerste basisplaats én doelpunt

Depoitre van geluk naar frustratie: "We hadden het moeilijkste achter de rug"
Foto: © photonews

Laurent Depoitre zette AA Gent in Moeskroen op voorsprong met zijn eerste doelpunt sinds zijn terugkeer, maar een efficiënte thuisploeg veegde de glimlach nog van z'n gezicht. Het werd een baaldag voor de Buffalo's.

Moeskroen had immers maar twee schoten op doel nodig om evenveel doelpunten te scoren, best frustrerend als je aan de overkant staat. "We hadden deze match nooit mogen verliezen", aldus Depoitre achteraf. "We hadden het moeilijkste achter de rug met dat doelpunt en domineerden de hele eerste helft. Eigenlijk moeten we capabel zijn om deze match gewoon uit te spelen."

"Of ze ons in slaap gewiegd hebben? Misschien, er sloop vooral twijfel in de ploeg na hun eerste doelpunt." De tweede treffer van Moeskroen was er één met een grote strik rond. "Dat was echt een cadeau. Het is jammer dat we daardoor met lege handen naar huis moeten."

Zijn eerste doelpunt was een troostprijs. "Het was lang geleden dat ik de weg naar de netten vond, dus deed het echt deugd. Bovendien kwam het in mijn eerste basisplaats sinds mijn terugkeer naar België. Het is jammer dat het geen punten opleverde."

Die eerste basisplaats kwam niet als een complete verrassing voor de bonkige spits. "De coach zei het me gisteren", aldus Depoitre die het uur mocht volmaken. "De kiné had me gevraagd of zestig minuten zou lukken, had ik langer moeten spelen, was dat ook geen probleem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties