Degryse merkt verbetering bij Anderlecht, maar resultaten blijven alsnog uit: "Dringend punten pakken anders blijf je een beetje lucht verkopen"

Clint Vens
| 1 reacties
Degryse merkt verbetering bij Anderlecht, maar resultaten blijven alsnog uit: "Dringend punten pakken anders blijf je een beetje lucht verkopen"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht kon ook in zijn derde competitiewedstrijd geen overwinning pakken. Het voetbal swingt bij momenten, maar de efficiëntie in de zone van de waarheid laat voorlopig te wensen over.

De resultaten blijven vooralsnog uit bij paars-wit, de supporters bedekken momenteel nog alles met de mantel der liefde, maar hoe lang kan dit nog blijven duren? "Wanneer gaan ze beginnen te winnen?", vraagt Degryse zich af in Het Laatste Nieuws

Ademruimte

"Want dat heb je toch nodig, hoor, opdat iedereen binnen de club op adem zou kunnen komen. Ook Kompany zal beseffen dat een club als Anderlecht wel eens punten moet pakken. Zoniet - sorry voor de omschrijving - blijf je een beetje lucht verkopen."

Geduld is een schone deugd

Komany houdt resoluut vast aan zijn filosofie, maar Marc Coucke is hyperambitieus en wil na vorig seizoen ongetwijfeld de criticasters lik op stuk geven. "Ik ben zeker dat het proces nog zal gepaard gaan met diepe dalen. Dat zal voor druk zorgen op de club."

"En dan is het de vraag of Coucke en Michael Verschueren kunnen omgaan met de situatie. Als zij bij de minste kritiek in een kramp schieten en de voorzitter grijpt naar zijn twitter, loopt het slecht af. Ze zullen toch moeten leren om overal boven te staan. Dat ze een lesje leren aan Kompany."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties