Lacunes bij Gent moeten worden opgevuld: "We zijn nog op zoek naar versterking"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 38 reacties

Ivan De Witte geeft aan dat er nog naar versterkingen worden gezocht voor AA Gent

Lacunes bij Gent moeten worden opgevuld: "We zijn nog op zoek naar versterking"
Foto: © photonews

KAA Gent is met een 4 op 9 aan de competitie begonnen met toch wel behoorlijk wat nieuwe namen in de selectie, in vergelijking met vorig jaar. En er volgt wellicht nog versterking.

Na de nederlaag tegen Moeskroen telt er maar één ding voor de Buffalo's en dat is de kwalificatie voor de laatste voorronde van de Europa League. "Larnaca is een stevige en lepe ploeg, maar toch heb ik er goede hoop op dat we zullen doorstoten", aldus Ivan De Witte bij Het Laatste Nieuws.

Versterking

De kwalificatie voor de Europa League zou uiteraard een flinke financiële opsteker zijn voor KAA Gent. "Dat zou 6 à 7 miljoen euro kunnen opleveren. Maar dat primeert niet. Het sportieve wel. Na de vorige twee seizoenen willen we ons weer profileren als topclub."

Maar met het oog op nieuwe spelers zou die financiële boost ook niet slecht zijn. "Er zijn nog lacunes en gaan proberen om die binnen de financiële mogelijkheden van de club in te vullen. Je mag ervan uitgaan dat we nog versterking zoeken", besloot de voorzitter van de Buffalo's.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties