Past Gareth Bale dan plots toch weer in de plannen van Real Madrid?

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Past Gareth Bale dan plots toch weer in de plannen van Real Madrid?
Foto: © photonews

Gareth Bale mag al een tijdje uitkijken naar een nieuwe ploeg, maar lijkt nu toch weer in de plannen te passen van Zinédine Zidane.

Hoewel Real Madrid heel graag Gareth Bale een transfer zag maken, is de Welshman nog steeds in de Spaanse hoofdstad. De kans zit er in dat Zidane hem met de blessure van Hazard toch nog minuten geeft: "We gingen ervan uit dat Bale zou vertrekken, maar tot op vandaag is hij nog altijd hier. Niks is onveranderlijk en we rekenen opnieuw op hem. Alle spelers die hier onder contract staan, komen voor in mijn plannen", aldus Zidane op de persconferentie.

Hetzelfde geldt voor James Rodriguez die terugkeerde na een uitleenbeurt aan Bayern: "Ik ben tevreden met zijn voorbereiding en zijn vorm. Het is goed dat James hier nog is."

Verder worden ook nog enkele nieuwkomers genoemd bij Real Madrid. De namen van Pogba en Neymar vielen al. "Ik ben zeer tevreden met de spelers die ik heb. Ik heb de besten bij mij, zonder twijfel. Tot 2 september kan er nog vanalles veranderen, maar onze focus ligt nu op zaterdag. We zijn klaar om een goed seizoen te draaien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties