Interview Ivan Yagan over zijn vertrek bij Eupen : "Ik mis de wedstrijden en de nationale ploeg"

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties
Ivan Yagan over zijn vertrek bij Eupen : "Ik mis de wedstrijden en de nationale ploeg"
Foto: © photonews

Ivan Yagan is sinds kort een transfervrije speler. De aanvaller ontbond in onderling overleg zijn contract bij KAS Eupen.

Afgelopen zomer haalde KAS Eupen Yagan weg bij Lierse. De aanvaller kwam uiteindelijk 8 keer in actie en vertrok nu opnieuw transfervrij: "Ik kende eigenlijk best een goede voorbereiding en wilde niet nog een seizoen op de bank doorbrengen. Ik heb goed over deze keuze nagedacht", vertelde Yagan.

Makelele maakte nauwelijks gebruik van Yagan: "Ik heb niet het gevoel dat ik echt heb laten zien. In de beker speelde ik een goede match en nadien zat ik zelfs niet meer in de selectie. Soms is het allemaal erg vreemd, maar dat is het voetbal. Ik hou toch geen slecht gevoel over aan dit avontuur want ik heb altijd alles gegeven."

De transfervrije aanvaller hoopt nu ook om opnieuw uit te komen voor de Armeense nationale ploeg: "Ik kon perfect nog een seizoen bij Eupen gebleven zijn, maar dat zag ik niet zitten. Ik wil opnieuw uitkijken naar wedstrijden en mijn selectie bij de nationale ploeg terugwinnen. Deze week versloeg Armenië met 4-2 Bosnië en daar wil ik ook bij zijn", vertelde de ex-speler van onder meer Lokeren en Cercle.

Opties waren er in elk geval al voor Yagan. "Tijdens de zomermercato kwamen er voorstellen uit Nederland, Griekenland, Israël, Cyprus en Qatar. Ik wil wel geduldig blijven en de goede keuze maken. Het is een erg belangrijke met het oog op de rest van mijn carrière. 1B? Waarom niet, ik sluit geen enkele deur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties