Franco Antonucci, een belofte om in de gaten te houden: "Binnen drie of zes maanden niet meer dezelfde voetballer"
Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Leuven
| 0 reacties
Franco Antonucci, een belofte om in de gaten te houden: "Binnen drie of zes maanden niet meer dezelfde voetballer"
Foto: © photonews

Een van de lichtpuntjes van de Belgische U21 tegen Bosnië-Herzegovina? Dat was Franco Antonucci. Het ex-jeugdproduct van Anderlecht maakte indruk met zijn bewegingen.

Momenteel staat hij onder contract bij AS Monaco, het jeugdproduct van Anderlecht en Ajax. Tegen Bosnië-Herzegovina was hij de meest zichtbare speler van de jonge Rode Duivels.

"Ik vond mijn wedstrijd niet slecht inderdaad, maar ik was niet helemaal 100%. Het was mijn eerste volledige wedstrijd, ik kan dus zeker nog beter doen in de toekomst", aldus Antonucci in een reactie aan onze redactie. "Maar ik was heel blij dat ik hier mijn kwaliteiten kon laten zien bij de U21. Ik was heel fier dat ik werd opgeroepen."

Bondscoach Johan Walem verwacht nog meer van hem: "We kunnen niet onder stoelen of banken steken dat hij technische kwaliteiten heeft. Hij heeft heel veel talent, maar net als bij Dante Rigo bijvoorbeeld ontbreekt het hem nog aan iets."

"Het is natuurlijk normaal, hij is pas uitgeleend en moet nog meer speelminuten gaan opdoen. Binnen drie of zes maanden zal het een andere speler zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties