Oostenrijks international uit selectie geweerd... door uit de hand gelopen verjaardagsfeestje
Dennis Rosiers
| 0 reacties

Hinteregger uit Oostenrijkse selectie gelaten tegen Polen

Oostenrijks international uit selectie geweerd... door uit de hand gelopen verjaardagsfeestje
Foto: © photonews

Verbazing alom in Oostenrijk, toen bleek dat Martin Hinteregger niet beschikbaar was voor de belangrijke interland tegen Polen van afgelopen maandag, nadat hij vorige donderdag de negentig minuten volmaakte tegen Letland. Vandaag kwam de reden hiervan aan het licht...

De officiële reden van de afwezigheid van Hinteregger was een blessure. In realiteit was van een blessure hoegenaamd geen sprake. De Eintracht Frankfürt-speler werd aan de kant gehouden om disciplinaire redenen.

Hinteregger was afgelopen zaterdag jarig: hij vierde zijn 27e verjaardag. Maar dat deed hij net iets te stevig. Hij keerde pas zondagochtend in de vroege uurtjes terug in het Oostenrijke spelershotel en (uiteraard) was dit niet naar de zin van de technische staf en voetbalbond. Er stond maandag namelijk een levensbelangrijke interland tegen Polen op het programma.

De wedstrijd eindigde - zonder Hinteregger - op 0-0 . Hierdoor staat Oostenrijk op een voorlopig derde plaats in de groep, een punt achter Slovenië en drie punten achter leider Polen. De eerste twee van de poule mogen naar het EK 2020.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties