Neymar doodeerlijk na boegeroep: "Ja, ik wou vertrekken. Ik was hier ongelukkig"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties
Neymar doodeerlijk na boegeroep: "Ja, ik wou vertrekken. Ik was hier ongelukkig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar heeft zijn eerste optreden van het seizoen bij PSG opgeluisterd met een weergaloos doelpunt. De Braziliaan werd gedurende heel de partij op de korrel genomen door de eigen fans en was na afloop doodeerlijk.

Neymar heeft zich deze zomer alles behalve populair gemaakt bij de fans van PSG. De Braziliaan flirtte openlijk met Barcelona, maar moest uiteindelijk toch vrede nemen met een verlengd verblijf in de Franse hoofdstad.

Het publiek nam hem dat zaterdag kwalijk en fluitconcerten waren dan ook zijn deel. Neymar liet het niet aan zijn hart komen en scoorde de winning goal met een heerlijke omhaal. "Ja, ik wou vertrekken. Iedereen is daarvan op de hoogte", was de matchwinnaar doodeerlijk.

"De club liet me niet gaan en nu is het tijd om die pagina om te slaan. Ik praat er niet meer over. Ik heb niks tegen de club of de supporters, maar ik was hier gewoon niet gelukkig. Het geroep van de supporters heb ik dan ook niet nodig. Ze verwijten me dat ik me groter opstel dan de club. Dat ze PSG dan aanmoedigen en niet mij viseren", besloot Neymar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties