Habibou tijdens zijn voorstelling bij Lokeren: "Ik kon elders enorm veel geld verdienen"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties
Habibou tijdens zijn voorstelling bij Lokeren: "Ik kon elders enorm veel geld verdienen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou is na Charleroi, Tubize, Zulte Waregem en KAA Gent bij Lokeren aan zijn vijfde club toe in het Belgische voetbal. Hij liet tijdens zijn voorstelling verstaan dat hij nog erg gemotiveerd is.

"Ik bedank Lokeren voor de kans die ze me geven", citeerde Het Laatste Nieuws Habibou tijdens zijn officiële voorstelling als speler van Sporting Lokeren. "Ze hebben een gerenommeerde coach en een ambitieuze voorzitter en bovendien deden ze een inspanning om me in te lijven."

De 32-jarige aanvaller had immers op een ander meer geld kunnen verdienen. "Bij andere teams viel er enorm veel geld te verdienen, maar Lokeren heeft me overtuigd", ging Habibou verder. "Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

Hij lag tot 1 juli onder contract bij Maccabi Petach Tikva, maar wedstrijden speelde hij dit kalenderjaar nog niet. "Ik ben het voetballen nog niet verleerd en ik werk al maanden met Lieven Maesschalck. Overal heb ik mijn goals gescoord", besloot de sterke spits die met rugnummer 10 zal aantreden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties