De Mos: "Ajax gebruikt Marin verkeerd"
Redactie
| 9 reacties

Aad De Mos ziet Razvan Marin het nog wel maken bij Ajax

De Mos: "Ajax gebruikt Marin verkeerd"
Foto: © photonews

Razvan Marin werd deze zomer de op vier na duurste inkomende transfer uit de geschiedenis van Ajax. De ex-speler van Standard heeft het voorlopig nog niet onder de markt in de Nederlandse hoofdstad.

Tegen Fortuna Sittard (5-0 winst) stond hij voor het eerst sinds 20 augustus nog eens in de basis, maar echt vlot liep het opnieuw niet.

“Ik moet eerlijk zeggen dat het weer niks was”, vertelde Aad de Mos in een gesprek met De Telegraaf. “Marin kan echt goed voetballen, maar op dit moment zie ik een speler zonder vertrouwen. Dat straalt hij ook uit.”

Marin wordt op dit moment verkeerd gebruikt bij Ajax. Hij komt tot zijn recht als hij kan pendelen, van het ene naar het andere strafschopgebied kan gaan. Op die manier speelde hij ook bij Standard. Maar bij Ajax moet hij een verbindingsspeler zijn die geen bal mag verliezen. Zo verliest hij zijn kwaliteiten én zijn vertrouwen.”

Toch gelooft De Mos dat het nog goed komt met de Roemeen. “Met David Neres heeft het ook even geduurd vooraleer hij zich kon doorzetten. Dat zou met Marin ook heel goed kunnen gebeuren, want hij heeft zeker kwaliteiten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties